Rolunk

My photo
Hollywood, ca, United States
Weston A. Price Alapitvany Hivatalos Magyar Tamogatoja. http://www.primitive-wisdom.blogspot.com/ Ehes vagy az igazsagra? Tiltott Wellness egy Alternative Taplalkozas Modot tamogat. Az informaciok tudomanyos kutatasokon es hiteles bizonyitekokon alapulnak, ami nem biztos, hogy megegyezik a mai politikailag korrektnek hitt, de egyebkent korrupt nezetekkel. Tiltott Wellness nem ad semmifele orvosi tanacsot, nem diagnosztikal vagy nyujt gyogyaszati kezelest. Mindenki a sajat felelossegere olvassa Tiltott Wellness blogot. Tiltott Wellnes legjobban olvasott cikkje: "Taplalkozas es Fizikalis Degeneracio" Video receptek:http://www.youtube.com/CHIMESTERDOTCOM www.primitive-wisdom.blogspot.com/ referenciak: http://www.westonaprice.org/

Friday, December 10, 2010

Wise Tradition Festival For Traditional Nutrition

www.Tiltottwellness.bogspot.com az Amerikai Weston A. Price Alapitvany magyarorszagi egyetlen hivatalos tamogatojat az alapitvany londoni kirendeltsege arra kerte, hogy tudassuk a magyarokkal a 2011-ben Londonban torteno "Wise Tradition 2011" konferenciat.

Mint megtudtuk, az utobbi londoni konferencian is tobb magyar ember jelen volt, mitobb, a tiltottwellness blogrol tobb ezer ember linkelt az alapitvany website-jara csak az elmult par honap alatt. Ez is azt bizonyitja, hogy tobb magyar erdekelt es tart igenyt a helyes taplalkozasra.

Informaciok
Hol: 

Hornton Steet, London W8 7NX. Close to High Street Kensington Underground Station


Mikor: 2011 Marcius 26. 9am.- 8.30pm

Program Menu: Itt.

BelepodijakItt:

Kontakt Szemely: Philip Ridley (01962) 620910 vagy wisetraditions.uk@gmail.com 

Videok a 2010 Wise Tradition Fesztivalrol.

Megkernem azokat, akik resztvesznek a fesztivalon kuldjenek egy e-mailt nekunk. Kivancsiak vagyunk, hany embernek adatik meg a lehetoseg..
Nyers Tej


A 2 db. 3-ba hajthato 28cm x 22cm-es brossura egy dupla-oldalu (double-sided) nyomtathato brossura.
Barki letoltheti, nyomtathatja es kedvere osztogathatja varandos, szoptatos anyukaknak vagy csaladoknak gyermekekkel.

                                                 brossura eleje


brossura hatuja
 Megjegyzes: A magyaroknak megvan az a teves tendenciajuk, hogy a nyers tejet fogyasztas elott felforraljak. Ezzel tulajdonkeppen csak artanak mind a nyers tejnek, kovetkezteteskeppen pedig a fogyasztonak.