Rolunk

My photo
Hollywood, ca, United States
Weston A. Price Alapitvany Hivatalos Magyar Tamogatoja. http://www.primitive-wisdom.blogspot.com/ Ehes vagy az igazsagra? Tiltott Wellness egy Alternative Taplalkozas Modot tamogat. Az informaciok tudomanyos kutatasokon es hiteles bizonyitekokon alapulnak, ami nem biztos, hogy megegyezik a mai politikailag korrektnek hitt, de egyebkent korrupt nezetekkel. Tiltott Wellness nem ad semmifele orvosi tanacsot, nem diagnosztikal vagy nyujt gyogyaszati kezelest. Mindenki a sajat felelossegere olvassa Tiltott Wellness blogot. Tiltott Wellnes legjobban olvasott cikkje: "Taplalkozas es Fizikalis Degeneracio" Video receptek:http://www.youtube.com/CHIMESTERDOTCOM www.primitive-wisdom.blogspot.com/ referenciak: http://www.westonaprice.org/

Friday, November 27, 2009

Kovaszos Makos Palacsinta

Krem
-500ml mak
-200ml creme fraiche (nyers tejszint hagyd szobahomersekleten 8 orat vagy ha nyers tejbol turot es savot keszitesz, mentsd el a zsirt a tej tetejerol miutan elvalt a turo a savotol az uvegben.)
-6ek citrom olaj kivonat vagy citromle izles szerint.
-3ek nyers mez

A makot legalabb 24 orat aztasd szurt vizben, majd darald le. Robotgepben keverd ossze az osszes alapanyaggal.



Teszta
2 pohar bio szolo mosatlanul ledaralva
2 pohar teljes kiorlesu liszt





A lisztet keverd ossze a szolo rosttal es meleg helyen hagyd allni 1 napot. 2. napon adj hozza 1 pohar vizet es 1 pohar lisztet. 3. nap ismeteld meg. A kovasz akkor jo, ha pezseg es feldagad, majd lelappad. A kovaszt higitsd megfelelo surusegure.

No comments:

Post a Comment