Rolunk

My photo
Hollywood, ca, United States
Weston A. Price Alapitvany Hivatalos Magyar Tamogatoja. http://www.primitive-wisdom.blogspot.com/ Ehes vagy az igazsagra? Tiltott Wellness egy Alternative Taplalkozas Modot tamogat. Az informaciok tudomanyos kutatasokon es hiteles bizonyitekokon alapulnak, ami nem biztos, hogy megegyezik a mai politikailag korrektnek hitt, de egyebkent korrupt nezetekkel. Tiltott Wellness nem ad semmifele orvosi tanacsot, nem diagnosztikal vagy nyujt gyogyaszati kezelest. Mindenki a sajat felelossegere olvassa Tiltott Wellness blogot. Tiltott Wellnes legjobban olvasott cikkje: "Taplalkozas es Fizikalis Degeneracio" Video receptek:http://www.youtube.com/CHIMESTERDOTCOM www.primitive-wisdom.blogspot.com/ referenciak: http://www.westonaprice.org/

Thursday, April 1, 2010

Grillezett Tojashab Palacsinta


tojassargaja
tojasfeherje
citrom olaj
kakaopor
avocado
mez

2 comments:

  1. Annyira örülök, hogy végre újra folytatod felvilágosító munkádat!!! Már azt gondoltam teljesen elfelejtetted a lelkes magyar olvasóidat.
    Nagyon érdekes téma ez az elektroszmog,beszélnek nálunk is róla, csak nagyon nehezen hisszük, mert ugye nem látható, és egyébként is a mai világban mivel ezek az eszközök a kényelmet szolgálják, nehezen tud a modern ember ezekről lemondani.A falvédő, illetve hálók pedig igen drágák ahhoz, hogyha azt akarjuk, hogy nagy felületet védjen.
    Szeretném a grillezett tojáshab palacsinta elkészítését is megtudni, mert csak a szükséges anyagok kerültek leírásra.
    Innen is tudok írni?

    ReplyDelete
  2. Szia,

    Hat, nem mindig van idom cikk irasokra...

    Elkeszites az egyszeru.. Nem irtam adagokat, mert vegulis mindegy, egyeni izles alapjan el lehet kesziteni. A hab az ugy keszult, hogy ontottvas serpenyobe ontok pici kokuszzsirt es a kemenyre vert habot rateszem. Kanallal "szaggatom" bele a serpenyobe, kb 2-4 cm vastagsagu hab darabokat es addig sutom kb medium tuzon, mig barna lesz az alja, aztan megforditom. A kokuszzsir remek izt ad a habnak, de ha draga, akkor mas zsir is biztos jo...

    A toltelek pedig ha jol emlekszem. 8 sargaja mezzel habosra verve, (10 perc mixer)majd egy robotgepben hozza adtam az avocadot, azt hiszem 2 nagyot?? kakaopor megint izles szerint, mi jo csokissan szeretjuk..

    ReplyDelete