Rolunk

My photo
Hollywood, ca, United States
Weston A. Price Alapitvany Hivatalos Magyar Tamogatoja. http://www.primitive-wisdom.blogspot.com/ Ehes vagy az igazsagra? Tiltott Wellness egy Alternative Taplalkozas Modot tamogat. Az informaciok tudomanyos kutatasokon es hiteles bizonyitekokon alapulnak, ami nem biztos, hogy megegyezik a mai politikailag korrektnek hitt, de egyebkent korrupt nezetekkel. Tiltott Wellness nem ad semmifele orvosi tanacsot, nem diagnosztikal vagy nyujt gyogyaszati kezelest. Mindenki a sajat felelossegere olvassa Tiltott Wellness blogot. Tiltott Wellnes legjobban olvasott cikkje: "Taplalkozas es Fizikalis Degeneracio" Video receptek:http://www.youtube.com/CHIMESTERDOTCOM www.primitive-wisdom.blogspot.com/ referenciak: http://www.westonaprice.org/

Thursday, April 30, 2009

Mogyorokremes Zeller


-Fel kilo ropogos mogyoro (ropogos magvak recept: http://tiltottwellness.blogspot.com/2009/04/nyers-turotorta-500ml-ropogos-kesudio_26.html)
-120ml kokusz zsir
-2ek nyers tejsavo (savo keszites nyers tejbol: http://www.youtube.com/watch?v=qppoBZpJWys&feature=channel_page)
-1tk so
-2ek nyers mez

Robotgepben dolgozd ossze az alapanyagokat. Kicsit folyekony lesz, de miutan hutoben pihent megkemenyszik. Tarold hutoben, talald szobahomersekleten.Mogyoro a Tradicios Kinai Gyogyaszatban

Melegito termeszetu; edes iz; hasznos a lepnek, tudoknek. Nedvesiti a beleket, harmonizalja a hasat. Segiti az anyatej termeleset. Jo vérzékenységre vagy véres vizeletre.

Jo suketsegre es a hejabol keszult tea csokkenti a magas vernyomast.
Vigyazat: Mogyoro pattanasokat is tud okozni. Lassitja a maj anyagcserejet, ezert tulsulyosak, rakosak, lomhak, tunyak, nyirkos alkatuak mellozzek.

Mersekelt fogyasztasa hasznos azoknak, akinek gyors az anyagcserejuk mint pl sovanyabb embereknek, idegesebb termeszetu embereknek, akik nagy mennyisegu etelt hamar megemesztik. Mogyorot is, mint minden mas magot aztatni kell fogyasztas elott.

Zeller a Tradicios Kinai Gyogyaszatban

Husito termal homersekletu; edes-keseru iz; hasznos a lepnek, hasnak. Nyugtatja a toxinoktol tulmokodo majat, segiti az emesztest. Felszaritja a nedvesseget, igy nyirkos embereknek kivalo. (vastag feher lepedek a nyelven)

Csokkenti a szeles (Liver Wind) kondiciot mint a szedulest (Maj Szél) es idegesseget.
Segiti az izzadast. Gyulladasokra hasznos, hő tipusu embereknek kivalo. (pl:piros nyelv lepedek nelkul vagy vekony sarga lepedek+ piros nyelv, piros arc)

Pattanasokat, a maj es a has belso hőjet remekul lehuzza, ami hozzajarul a fejfajashoz, tulzott etvagyhoz es mas bajokhoz. Etvagy kontrolra, az etelekhez vagy etkezesek kozott fogyaszthato nyersen.

Zeller juice citromlevel kivalo megfazasra, abban az esetben ha a beteg lazas es nem a hideg veri. Cukorbetegeknek a zeller juice kivalo, mivel enyhiti az acidozist, amit a betegseg okoz.

Naponta 2-4 pohar juice ajanlott ebben az esetben. Szilicium tartalma nagyon magas. Segiti a szovetek, csontok, arteriak gyogyulasat. Kivalo reumara, koszvenyre, neurologiai problemakra mint pl ideg gyulladasra, savas verre.

Megszunteti az erjedest a belekben. A zellerszar es a gyokere is egyarant felhasznalhato magas vernyomas eseten.

Tiltott Wellness Komment

Tapasztalatunk azt mutatja, hogy a zeller egy igazi gyogyir.
Autonom Reflex Teszt izomtesztelesink soran megfigyeltuk, hogy a klienseink 98%-a hihetetlen modon reagal a zellerre.

Valoszinunek tartom, hogy mivel a modern ember tobbsegenek a fent emlitett tunetei vannak, a zeller kivalo gyogyir ra.

A tunetek koze tartoznak: Feher turos lepedek, piros nyelv lepedek nelkul vagy sarga lepedekkel, piros arc, pattanas barhol a testen, rossz emesztes, toxikus maj , magas vernyomas, izuleti problemak, ideg vagy barmi mas gyulladas betegseg.

No comments:

Post a Comment