Rolunk

My photo
Hollywood, ca, United States
Weston A. Price Alapitvany Hivatalos Magyar Tamogatoja. http://www.primitive-wisdom.blogspot.com/ Ehes vagy az igazsagra? Tiltott Wellness egy Alternative Taplalkozas Modot tamogat. Az informaciok tudomanyos kutatasokon es hiteles bizonyitekokon alapulnak, ami nem biztos, hogy megegyezik a mai politikailag korrektnek hitt, de egyebkent korrupt nezetekkel. Tiltott Wellness nem ad semmifele orvosi tanacsot, nem diagnosztikal vagy nyujt gyogyaszati kezelest. Mindenki a sajat felelossegere olvassa Tiltott Wellness blogot. Tiltott Wellnes legjobban olvasott cikkje: "Taplalkozas es Fizikalis Degeneracio" Video receptek:http://www.youtube.com/CHIMESTERDOTCOM www.primitive-wisdom.blogspot.com/ referenciak: http://www.westonaprice.org/

Tuesday, December 22, 2009

Chewy-Crunchy Pekandios Mandulas Fuge Parade
500g fekete fuge
500g barna fuge
500g datolya 
250g ropogos mandula
250g ropogos pekandio

Magvakat aztasd 8 ora hosszat, majd sutoben legalacsonyabb hofokon tepsin szaritsd 8-24 ora hosszat vagy amig ropogos nem lesz. (max 60C.)
A fugeket szeleteld fel, a datolyat magozd ki.

1 talba boritsd bele az osszes cumot, kezzel nagyon jol dolgozd ossze. Alkarra esetleg melegits be elotte.
Torta forma vagy tepsi aljara szorj szulfur dioxid mentes kokuszreszeleket, hogy majd ki tudd a talbol szedni.
Tedd be a fagyasztoba ejszakara, masnap fagyott allapotban konnyen szelheto. Tarthatod a fagyasztoban. Jo snack a gyermekeknek suliba az elore megvasarolt toxikus natrium glutamatos energia csoki szelett helyett, vagy testepitoknek ertekes energia szeletkent.

No comments:

Post a Comment