Rolunk

My photo
Hollywood, ca, United States
Weston A. Price Alapitvany Hivatalos Magyar Tamogatoja. http://www.primitive-wisdom.blogspot.com/ Ehes vagy az igazsagra? Tiltott Wellness egy Alternative Taplalkozas Modot tamogat. Az informaciok tudomanyos kutatasokon es hiteles bizonyitekokon alapulnak, ami nem biztos, hogy megegyezik a mai politikailag korrektnek hitt, de egyebkent korrupt nezetekkel. Tiltott Wellness nem ad semmifele orvosi tanacsot, nem diagnosztikal vagy nyujt gyogyaszati kezelest. Mindenki a sajat felelossegere olvassa Tiltott Wellness blogot. Tiltott Wellnes legjobban olvasott cikkje: "Taplalkozas es Fizikalis Degeneracio" Video receptek:http://www.youtube.com/CHIMESTERDOTCOM www.primitive-wisdom.blogspot.com/ referenciak: http://www.westonaprice.org/

Sunday, January 3, 2010

Tiltott Wellness Presents

Ultimate Energy Truffle

100g eleuthero por (sziberiai ginseng)
10ek nyers mez, vagy izles szerint
500g 100% keseru csokolade
1ek levendula szirmok
1ek daralt szegfuszeg
1ek daralt kardamon
470ml nyers tejszin
70g chia magbol gelA chia magot egy edenyben ontsd fel annyi vizzel, hogy minimum duplan ellepje a viz. Tedd bele a levendula szirmokat es hagyd allni kb 4 orat, ebbol lesz a gel.

A gelbe mixerrel keverd bele a porokat es a mezet.

A csokit duplamelegiton olvaszd fel, keverd hozza a tejszint. Ezutan, mehet a chia gel bele a csokiba, es mixerrel keverd simara. Ontsd ki 1 formaba es fagyaszd le. Miutan lefagyott, szeleteld fel es tartsd a fagyasztoban.Terhesek es szoptatos anyaknak nem ajanlom, csakis felugyelet melett. Fizikai vagy mentalis faradtsagra viszont kivalo.

No comments:

Post a Comment