Rolunk

My photo
Hollywood, ca, United States
Weston A. Price Alapitvany Hivatalos Magyar Tamogatoja. http://www.primitive-wisdom.blogspot.com/ Ehes vagy az igazsagra? Tiltott Wellness egy Alternative Taplalkozas Modot tamogat. Az informaciok tudomanyos kutatasokon es hiteles bizonyitekokon alapulnak, ami nem biztos, hogy megegyezik a mai politikailag korrektnek hitt, de egyebkent korrupt nezetekkel. Tiltott Wellness nem ad semmifele orvosi tanacsot, nem diagnosztikal vagy nyujt gyogyaszati kezelest. Mindenki a sajat felelossegere olvassa Tiltott Wellness blogot. Tiltott Wellnes legjobban olvasott cikkje: "Taplalkozas es Fizikalis Degeneracio" Video receptek:http://www.youtube.com/CHIMESTERDOTCOM www.primitive-wisdom.blogspot.com/ referenciak: http://www.westonaprice.org/

Thursday, January 21, 2010

Aszalt Fahejas-Vanilias Napraforgo Brownie
100% nyers

1 pohar apritott ropogos dio
4 pohar szotyi csiraztatva
2ek vanilia kivonat
fel pohar fahej
fel pohar mez
3/4 pohar viz.

Ez a suti nem tartalmaz semmifele lisztet, a napraforgomagot hasznaljuk helyette.
A sutit nagyon lassan sutjuk, kb 60C fokon, igy megmaradnak mindenben az enzimek.

A szotyit nem szukseges kicsiraztatni a recepthez, eleg siman ledaralni a magot, mert eleg nedves lesz a massza ahhoz, hogy az enzim inhibitorokat semlegesitse.

Tedd bele a dio kivetelevel  az osszes motyot a robotgepbe vagy daraloba, es darald ossze oket. A diot aprora darabold fel es kezzel dolgozd bele a masszaba. Egy enyhen kivajazott 9x13 colos tepsibe, a kepen lathato vastagsagura  nyomkodd bele. (kb 1 ujjnyi vastag)

Susd 12 orahosszat, majd forditsd meg es susd meg 12 orat.


No comments:

Post a Comment