Truffle
1 pohar szaritott cseresznye vagy dio
1 pohar aszalt szilva
.5 pohar kakopor
1 pohar datolya
Csokibevonathoz:
kb 150gr 100% etcsoki
kb 2dl tejszin
negyed-fel pohar kahlua vagy rum vagy izles szerint
A gyumolcsoket es a fel pohar kakaoport "S" keses robot geppel nagyon jol dolgozd ossze, tedd be a hutobe allni, hogy eleg hideg legyen ahhoz, hogy kis golyokat tudjal formazni.
Teaskanalnyi meretu golyakat csinalj belole es tedd ra oket olajos deszkara vagy tanyerra.
Dupla melegiton melegitsd fel a 100%-os etcsokit, add hozza a tejszint, kb fel pohar kahluat vagy rumot. Ha a csoki nagyon surusodne melegites kozben, adj meg hozza tejszint...
Fogpiszkalo segitsegevel martsd bele a golyokat a csokiba, tedd ra az olajos deszkara es tedd be a hutobe egy orara.
100%-os kakaoporban hempergesd meg a golyokat.
No comments:
Post a Comment