Aszalt Marhasziv Jerky
1 pohar hazi tejsavo nyers tejbol. (ne forrald a tejet!)
1 pohar termeszetes kifozesu szoja szosz.
1 sziv (vagy barmilyen mas hus)
2 ek friss gyomber juice
orolt bors izles szerint
1 fej fokhagyma juice
2ek mez
-A szivet kb 1 centis csikokra szeleteld fel felig fagyott allapotban. (konnyebb igy szeletelni)
65 fokos sutoben akarmire felakasztva aszald kb12-16 orahosszat, vagy amig a kivant allagot el nem ered.
Vard meg meg kihul, zacskoban hutoben tarolhatod.
koszi, ezt kiprobalnam- kerdesem: kizarolag a sutoben lehet vagy kell aszalni a husdarabakokat? a konyham szellozteto berendezese nem a legjobb es nem szivesen uzemeltetnem a sutot orakig ha nem muszaj...
ReplyDeletearra gondoltam, hogy a napon kiszaritom - par nam alatt talan megaszalodna az ablak mellett...de nem tudom mennyire biztonsagos
Biztonsagos a szobaban is de a napon is, ha nem lepik a legyek. Szoban esetleg egy kifeszitett damilra fel lehet akaszgatni, bar az eleg funky megoldas, de jo ugy is. valoszinu tobb ideig tart majd, de ido az van boven.. -))
ReplyDeletea damilos megoldast valasztom - kivalo otlet, szerintem szepen kiegesziti majd az aquaponics rendszert a nappaliban...let`s get funky!
ReplyDeletesziv helyett nyers majjal is probalkozthatsz, mi most azt eszegetjuk...
ReplyDelete