Lenmag Cracker
2.0 Valtozat
1 yam vagy edes krumpli
par gerezd fokhagyma
600g Lenmag dara
par ek szoja szosz
1 ek tengeri so
4 paradicsom
1 hagyma
kb 6 dl viz
2 paprika
Kavedaraloval darald le a lenmagot.
Robotgeppel turmixold ossze a zoldsegeket ugy, hogy folyekony levet kapj.
1 talban dolgozd ossze a daralt lenmagot a zoldseg turmixal es hagyd allni kb 4 orat.
Tegyel a robotgepbe vissza annyi masszat amennyi elfer benne, adj hozza sot, szoja szoszt. kb 4 pohar cucchoz 1 tk so eleg.
Mikozben a gep keveri, adj hozza annyi vizet, amennyit ugy gondolsz szukseges ahhoz, hogy a talcan jol el tudd simitani vekonyra a masszat. Tul suru, kemeny massza nehezen teritheto.
Sutopapirra vagy akarmire kend fel a vajat vekonyan es teritsd ra a masszat.
Most lehet szeeepen becsikozni, kockazni a tepsin, hogy miutan kesz, konnyen el tudd torni oket.
60-65 fokon 1 napig, vagy mig teljesen ki nem szarad, hagyd a sutoben.
No comments:
Post a Comment