Rolunk

My photo
Hollywood, ca, United States
Weston A. Price Alapitvany Hivatalos Magyar Tamogatoja. http://www.primitive-wisdom.blogspot.com/ Ehes vagy az igazsagra? Tiltott Wellness egy Alternative Taplalkozas Modot tamogat. Az informaciok tudomanyos kutatasokon es hiteles bizonyitekokon alapulnak, ami nem biztos, hogy megegyezik a mai politikailag korrektnek hitt, de egyebkent korrupt nezetekkel. Tiltott Wellness nem ad semmifele orvosi tanacsot, nem diagnosztikal vagy nyujt gyogyaszati kezelest. Mindenki a sajat felelossegere olvassa Tiltott Wellness blogot. Tiltott Wellnes legjobban olvasott cikkje: "Taplalkozas es Fizikalis Degeneracio" Video receptek:http://www.youtube.com/CHIMESTERDOTCOM www.primitive-wisdom.blogspot.com/ referenciak: http://www.westonaprice.org/

Wednesday, July 29, 2009

Mogyoros Csokis-Kaves Truffle Torta


500g 100% etcsoki
4dl nyers tejszin (Szabadon tartott allattol, de semmikeppen ne legyen ultra-pasztorozott)
500g ropogos mogyoró *
500g datolya magozva
nyers mez izles szerint
2.5 dl kave-likor vagy rum izles szerint (opcios)
6 tojassargaja (tanyasi tojas)A datolyat es a mogyorot jol dolgozd ossze robotgeppel, mig ragados massza nem lesz belole.


A masszat kezzel dolgozd bele 1 torta formaba.


Olvaszd meg a csokit dupla melegitovel, vagy forro vizbe tegyel egy edenyt amiben a csokit olvasztod alacsony tuzon. Vigyazz nehogy tul forro legyen, epp csak olvadjon a csokimassza.

-Tedd hozza a tejszint, jol keverd ossze.

-Vedd le a tuzrol, add hozza a nyers mezet, a tojassargajat, a kave likort es jol keverd ossze.-Ontsd ra a csokimasszat a mogyoros datolya tetejere es tedd a hutobe pihenni.
Par ora pihentetes utan, meg tobb tejszinhabbal habzsolhato.
* ropogos mogyoro elkeszites: http://tiltottwellness.blogspot.com/2009/04/nyers-turotorta-500ml-ropogos-kesudio_26.html
No comments:

Post a Comment