Aszalt Fahejas-Vanilias Napraforgo Brownie
100% nyers
1 pohar apritott ropogos dio
4 pohar szotyi csiraztatva
2ek vanilia kivonat
fel pohar fahej
fel pohar mez
3/4 pohar viz.
Ez a suti nem tartalmaz semmifele lisztet, a napraforgomagot hasznaljuk helyette.
A sutit nagyon lassan sutjuk, kb 60C fokon, igy megmaradnak mindenben az enzimek.
A szotyit nem szukseges kicsiraztatni a recepthez, eleg siman ledaralni a magot, mert eleg nedves lesz a massza ahhoz, hogy az enzim inhibitorokat semlegesitse.
Tedd bele a dio kivetelevel az osszes motyot a robotgepbe vagy daraloba, es darald ossze oket. A diot aprora darabold fel es kezzel dolgozd bele a masszaba. Egy enyhen kivajazott 9x13 colos tepsibe, a kepen lathato vastagsagura nyomkodd bele. (kb 1 ujjnyi vastag)
Susd 12 orahosszat, majd forditsd meg es susd meg 12 orat.
No comments:
Post a Comment