Rolunk

My photo
Hollywood, ca, United States
Weston A. Price Alapitvany Hivatalos Magyar Tamogatoja. http://www.primitive-wisdom.blogspot.com/ Ehes vagy az igazsagra? Tiltott Wellness egy Alternative Taplalkozas Modot tamogat. Az informaciok tudomanyos kutatasokon es hiteles bizonyitekokon alapulnak, ami nem biztos, hogy megegyezik a mai politikailag korrektnek hitt, de egyebkent korrupt nezetekkel. Tiltott Wellness nem ad semmifele orvosi tanacsot, nem diagnosztikal vagy nyujt gyogyaszati kezelest. Mindenki a sajat felelossegere olvassa Tiltott Wellness blogot. Tiltott Wellnes legjobban olvasott cikkje: "Taplalkozas es Fizikalis Degeneracio" Video receptek:http://www.youtube.com/CHIMESTERDOTCOM www.primitive-wisdom.blogspot.com/ referenciak: http://www.westonaprice.org/

Wednesday, October 21, 2009

Zsiregeto Bounty Szelet

2/3 pohar kokusz pehely vagy reszelek (tartositoszer mentes "szulfur dioxid")
Fel pohar ropogos nyers mandula
Fel pohar ropogos nyers mogyoro
5ek keseru kakaopor
1.5 pohar kokuszolaj
1/4 pohar nyers mez
3ek vaj

Nyers mandulat, nyers mogyorot aztasd szurt vizben 8 ora hosszat, aztan sutoben szaritsd legalacsonyabb hofokon kb 12-24 ora hosszat.
Darald le a magvakat, es robotgep segitsegevel dolgozd jol ossze az osszes alapanyagot.

Tedd jegkocka formaba, fagyaszd le vagy tarold a hutoben.A jegkocka aljara szortam extra kokusz pelyheket es arra ontottem a masszat, tetejere meg tettem meg egy extra mandulat.
No comments:

Post a Comment