Rolunk

My photo
Hollywood, ca, United States
Weston A. Price Alapitvany Hivatalos Magyar Tamogatoja. http://www.primitive-wisdom.blogspot.com/ Ehes vagy az igazsagra? Tiltott Wellness egy Alternative Taplalkozas Modot tamogat. Az informaciok tudomanyos kutatasokon es hiteles bizonyitekokon alapulnak, ami nem biztos, hogy megegyezik a mai politikailag korrektnek hitt, de egyebkent korrupt nezetekkel. Tiltott Wellness nem ad semmifele orvosi tanacsot, nem diagnosztikal vagy nyujt gyogyaszati kezelest. Mindenki a sajat felelossegere olvassa Tiltott Wellness blogot. Tiltott Wellnes legjobban olvasott cikkje: "Taplalkozas es Fizikalis Degeneracio" Video receptek:http://www.youtube.com/CHIMESTERDOTCOM www.primitive-wisdom.blogspot.com/ referenciak: http://www.westonaprice.org/

Sunday, March 22, 2009

BANAN BANANNAL
T.W. MODRA






-5 banan
-5 tojassargaja nyersen
-10ml vanilia kivonat
-3dl nyers tejszin
-nyers mez izles szerint

( banan adag termeszetesen tetszoleges.)

-3 Banant vagj el hosszaban, kokuszolajban susd barnara.
-Tejszint verd fel
-2 nyers banant, tojassargajat, mezet, vaniliat turmixold ossze.
-Talald a banan kremmel es a tejszinhabbal.



Banan a Tradicios Kinai Gyogyaszatban (TCM)

Nagyon husito termo-homersekletu; edes iz; nedvesiti a beleket es a tudot; gyogyitja a szekrekedest es a fekélyt; szaraz kohogesre hasznalj erett szeletelt banant amit keves vizzel alacson tuzon megfozol kremlevesnek.

Aranyerre:-parold addig mig jo puha nem lesz es ha bio a banan akkor hejaval egyutt naponta 2x1 banan ures gyomorra fogyaszthato. Banan jol meregteleniti a szervezetet; mivel nagyon husito es magas cukor tartalmu, igy elvonokuran is hasznos foleg alkoholistaknal. (alkoholistak: erosen ho-tipus, kivanjak a cukrot az elvonas alatt)

Gazdag kaliumban; jo magas vernyomasra es mivel jol nedvesiti a szarazsagot konnyen emesztehto. Igy, idosebb embereknek is remek. (Vernyomas, szarazsag, emesztorendszer gyengulese tipikus idosebb korban).

Mivel nagyon husito tipus, gyengebb, hideg kezu-labu "torekenyebb" bebiknek, nem nagyon ajanlott csak mertekben.


No comments:

Post a Comment