Rolunk

My photo
Hollywood, ca, United States
Weston A. Price Alapitvany Hivatalos Magyar Tamogatoja. http://www.primitive-wisdom.blogspot.com/ Ehes vagy az igazsagra? Tiltott Wellness egy Alternative Taplalkozas Modot tamogat. Az informaciok tudomanyos kutatasokon es hiteles bizonyitekokon alapulnak, ami nem biztos, hogy megegyezik a mai politikailag korrektnek hitt, de egyebkent korrupt nezetekkel. Tiltott Wellness nem ad semmifele orvosi tanacsot, nem diagnosztikal vagy nyujt gyogyaszati kezelest. Mindenki a sajat felelossegere olvassa Tiltott Wellness blogot. Tiltott Wellnes legjobban olvasott cikkje: "Taplalkozas es Fizikalis Degeneracio" Video receptek:http://www.youtube.com/CHIMESTERDOTCOM www.primitive-wisdom.blogspot.com/ referenciak: http://www.westonaprice.org/

Friday, March 27, 2009

Pottenger Maj Cocktail



-2 tk nyers szabadtartasu marha maj elozolegesen 14 napig fagyasztva
-1 pohar nyers vagy erjesztett hazi paradicsom szosz. (paradicsomokat turmixold le)
-pici eros szosz
-1 ek hazikeszitesu tejsavo (ha nem erjesztett mar a paradicsom szosz eleve)
-1 citrom csavaras elore.

Fagyos majat reszeld bele az italba, add hozza a dolgokat.

Dr Francis Pottenger (http://tiltottwellness.blogspot.com/2009/02/konyv-attekintes-mester-peter-cn-cmt.html ezt a tonikot javasolta gyengebb betegeinek mivel nagy erot ad. Szanatoriumaban tuberkolozisos betegeknek vagy egyeb leguti megbetegedesben szenvedoknek adta mint orvossagot. Ez a tonik nagyon jo atletaknak es testepitoknek is. A maj fontos hogy jominosegu szabadon tartott marhatol szarmazzon.

Maj es A vitaminrol: http://tiltottwellness.blogspot.com/2009/03/az-vitamin-mende-monda-kulcs-ember_27.html


Paradicsom a Tradicios Kinai Gyogyaszatban


Nagyon hideg termo-homersekletu; edes-savanyu iz; termeli a yin nedveket es eloltja a szomjusagot; erositi a gyomort, tisztitja a majat, a vert es meregteleniti a szervezetet; etvagy fokozo; segit az emesztesben; csokkenti a maj-hojet (Liver-Fire)es az azzal jaro problemakat mint pl. magas vernyomas; piros szemek; fejfajas.

Fuggetlen attol hogy a paradicsom savas gyumolcs, az emesztes utan lugos hatasa van es jol lugositja a vert. Igy, jo reumas betegek szamara is. Zolden leszedett paradicsom ami kesobb erik meg gyengithetik a veset es mellek veseket. Tul sok paradicsom fogyasztas felborithatja a Kalcium haztartast ezert arthritis betegeknek nem ajanlott. Nagy mennyisegu paradicsom fogyasztasa mindenki szamara gyengito hatasu.

dozis: 1-2 paradicsom naponta

Marhamaj A Tradicios Kinai Gyogyaszatban


Semleges termo-homersekletu; edes iz; erositi a majat. Sokszor hasznaljak szem betegsegekre mint pl. homalyos latas, farkasvaksag, glaucoma, szemideg sorvadas. TCM-ben a szem a majat tukrozi.

Maj A Gerson Terapiaban


Gerson Terapia alapja a nyers majital, vagy maj injekciok Rak betegsegekre.

No comments:

Post a Comment