Rolunk

My photo
Hollywood, ca, United States
Weston A. Price Alapitvany Hivatalos Magyar Tamogatoja. http://www.primitive-wisdom.blogspot.com/ Ehes vagy az igazsagra? Tiltott Wellness egy Alternative Taplalkozas Modot tamogat. Az informaciok tudomanyos kutatasokon es hiteles bizonyitekokon alapulnak, ami nem biztos, hogy megegyezik a mai politikailag korrektnek hitt, de egyebkent korrupt nezetekkel. Tiltott Wellness nem ad semmifele orvosi tanacsot, nem diagnosztikal vagy nyujt gyogyaszati kezelest. Mindenki a sajat felelossegere olvassa Tiltott Wellness blogot. Tiltott Wellnes legjobban olvasott cikkje: "Taplalkozas es Fizikalis Degeneracio" Video receptek:http://www.youtube.com/CHIMESTERDOTCOM www.primitive-wisdom.blogspot.com/ referenciak: http://www.westonaprice.org/

Friday, March 13, 2009

Bodybuilder Snack



-3dl hazikeszitesu aludttej, kefir vagy joghurt. (nyers, nem pasztorozott tejbol)
-2.5dl kekafonya vagy 1 banan vagy szamoca
-2 tojassargaja nyersen (tojast piacrol)
-5ml vanilia kivonat
-10ml kokuszzsir (http://www.kokuszolaj.hu/)
-3-4ek mez

Turmixold jol ossze.




Jo minosegu bakterium-erjesztesu tejbol kivalo testepito turmixitalokat lehet kesziteni reggelire, snackre, de kivalo erositesre, testepitesre is. Sajnos a mai nagyipari turmixitalok legtobbjehez szojafeherje porokat hasznalnak mergezo edesito szerekkel.

Lactose-erzekeny emberek is nyugodtan kiprobalhatjak mivel a tej nem pasztorozott igy az enzim 'Lactase' meg jelen van es segiti az etelt lebomlani. Pasztorozott tejtermekek asztmat, allergiakat, tejerzekenyseget, csontbetegsegeket es tovabbi betegsegeket valthatnak ki.

No comments:

Post a Comment