Rolunk

My photo
Hollywood, ca, United States
Weston A. Price Alapitvany Hivatalos Magyar Tamogatoja. http://www.primitive-wisdom.blogspot.com/ Ehes vagy az igazsagra? Tiltott Wellness egy Alternative Taplalkozas Modot tamogat. Az informaciok tudomanyos kutatasokon es hiteles bizonyitekokon alapulnak, ami nem biztos, hogy megegyezik a mai politikailag korrektnek hitt, de egyebkent korrupt nezetekkel. Tiltott Wellness nem ad semmifele orvosi tanacsot, nem diagnosztikal vagy nyujt gyogyaszati kezelest. Mindenki a sajat felelossegere olvassa Tiltott Wellness blogot. Tiltott Wellnes legjobban olvasott cikkje: "Taplalkozas es Fizikalis Degeneracio" Video receptek:http://www.youtube.com/CHIMESTERDOTCOM www.primitive-wisdom.blogspot.com/ referenciak: http://www.westonaprice.org/

Sunday, March 22, 2009

PARTY SALSA SPANYOL STYLE ES EDESKRUMPLI CHIPS


-5 paradicsom
-2 fokhagyma
-1 eros zoldpaprika
-felpohar apritott hagyma
-15 ml szuz olive olaj
-15ml citromle
-5-6 feketebors "csavaras"
-2/3 pohar magozott olive bogyo
-1/4 pohar koriander zoldEdeskrumpli vagy Yam chips

Szeleteld fel a krumplikat chips vastagsagura es kokuszolajban vagy sertes zsirban susd ki ropogosra. Vigyazz sutes kozben ne tapadjanak a krumplik egymasra.
1: Aprits fel mindent es serpenyoben 3-4 percig parold ossze az osszes alapanyagot vagy mig a paradicsom megpuhul. (a felapritott koriander kivetelevel)

2:Koriandert most add hozza a salsahoz nyersen es nagyon enyhen turmixold ossze, vigyazz ne legyen pepes.


No comments:

Post a Comment