Rolunk

My photo
Hollywood, ca, United States
Weston A. Price Alapitvany Hivatalos Magyar Tamogatoja. http://www.primitive-wisdom.blogspot.com/ Ehes vagy az igazsagra? Tiltott Wellness egy Alternative Taplalkozas Modot tamogat. Az informaciok tudomanyos kutatasokon es hiteles bizonyitekokon alapulnak, ami nem biztos, hogy megegyezik a mai politikailag korrektnek hitt, de egyebkent korrupt nezetekkel. Tiltott Wellness nem ad semmifele orvosi tanacsot, nem diagnosztikal vagy nyujt gyogyaszati kezelest. Mindenki a sajat felelossegere olvassa Tiltott Wellness blogot. Tiltott Wellnes legjobban olvasott cikkje: "Taplalkozas es Fizikalis Degeneracio" Video receptek:http://www.youtube.com/CHIMESTERDOTCOM www.primitive-wisdom.blogspot.com/ referenciak: http://www.westonaprice.org/

Wednesday, February 11, 2009

Csokolade


-300 gr 100%-os csokolade.
-fuge
-lycium barbarum
-nyers mez
kedvenc szaritott gyumid
magvak
Csokit ovatosan olvaszd fel, tedd bele a motyokat hagyd kihulni.Csokolade tartlamaz kb 350 fele hasznos kemikalt. Ebbol jo nehany megoli a raksejteket is.
100%-os csokalade tele van antioxidansokkal is. Ne teveszd ossze a bolti elore csomagolt es minden mergekkel telepakolt csokikkal, azok csak betegsegeket okoznak.

Nyers hidegensajtolt kakaovaj testapolokent, arckremnek, vagy massage olajkent is kivalo.
De nyers tejbe is tehetsz 1 kanalnyit egy tojassargaja kisereteben. -)

No comments:

Post a Comment