Rolunk

My photo
Hollywood, ca, United States
Weston A. Price Alapitvany Hivatalos Magyar Tamogatoja. http://www.primitive-wisdom.blogspot.com/ Ehes vagy az igazsagra? Tiltott Wellness egy Alternative Taplalkozas Modot tamogat. Az informaciok tudomanyos kutatasokon es hiteles bizonyitekokon alapulnak, ami nem biztos, hogy megegyezik a mai politikailag korrektnek hitt, de egyebkent korrupt nezetekkel. Tiltott Wellness nem ad semmifele orvosi tanacsot, nem diagnosztikal vagy nyujt gyogyaszati kezelest. Mindenki a sajat felelossegere olvassa Tiltott Wellness blogot. Tiltott Wellnes legjobban olvasott cikkje: "Taplalkozas es Fizikalis Degeneracio" Video receptek:http://www.youtube.com/CHIMESTERDOTCOM www.primitive-wisdom.blogspot.com/ referenciak: http://www.westonaprice.org/

Wednesday, February 11, 2009

JEGKREMEKHozzavalok:

-Kb 7.5 dl nyers tejszin
-3 tojas sargaja
-1 ek nyilgyoker por
-kakaopor (keseru)
-1.5 dl nyers mez

Keverd ossze es tedd a fagyasztoba. Ezt a legjobb fagyigepben csinalni, de anelkul is megoldhato. Egyszer-ketszer talan keverd meg mielott teljesen megfagy mert a suruje mintha le akarna ulni fagyas kozben.

Ez a fajta jegrem egeszseget tamogat es nem kell felni az elhizastol sem. Vigyazz, ra ne szokj mint mi! -))Bananos Jegkrem-Kb 2 fagyott banan
-1 tojassargaja
-nyers mez
-vanillia kivonat

Fagyott banant darald le, keverd hozza a motyot.Regen, amikor a jegkremet tojasbol es tejszinbol keszitettek es csak alkalmankent fogyasztottak addig semmi gondot nem okoztak. Ma, ebben a szintetikus jegkrem tomeggyartasban teljesen mas jegremrol van szo.

A mai jegkrem fogyasztok nem is sejtik, hogy milyen mergekkel tomik magukat. A jegkrem gyartok a jelenlegi torvenyek szerint nem kotelesek feltuntetni a cimken az adalekanyagokat, amit felhasznalnak az eloallitas soran.

Igy, a mai legtobb jegkrem minden egyes alkoto eleme szintetikus mergekbol keszul.

Jegkrem analizis:

Diethylglycol-Olcso vegyianyag amit tojas helyett hasznalnak. Fagyasgatlo es festek higitoban is hasznaljak.

Piperonal-Vanilia helyett hasznaljak. A szert tetvek megolesere hasznaljak.

Aldehyde C-17- Cseresznye izesites. Az anyag gyulekony folyadek, gumiban, muanyagban is hasznaljak.

Ethyl Acetate-Ananasz izesites. Bor es textil tisztitoszer. A goze kronikus sziv, tudo es maj problemakat okoz.

Butyraldehyde- mogyoros izesites. Gumi cement egyik alapanyaga.

Amyl Acetate-Banan iz. Olajfestek higitoban es petroleum lampakban is hasznaljak.

Benzyl Acetate- Szamoca iz. Nitrat oldoszer.

Legkozelebb mikor megkivanod a kedvenc nyalcsurgato bananos-csokis-vanilias jegkremedet gondolj arra, hogy milyen jot tesz ez a kis fagyasgatlo-olajfestek-nitrate oldoszeres es tetu-oloszeres koktel.

Ha megsem lenne ezek utan annyira etvagygerjeszto, akkor csinald nyugodtan a tradicios modon.


No comments:

Post a Comment