Rolunk

My photo
Hollywood, ca, United States
Weston A. Price Alapitvany Hivatalos Magyar Tamogatoja. http://www.primitive-wisdom.blogspot.com/ Ehes vagy az igazsagra? Tiltott Wellness egy Alternative Taplalkozas Modot tamogat. Az informaciok tudomanyos kutatasokon es hiteles bizonyitekokon alapulnak, ami nem biztos, hogy megegyezik a mai politikailag korrektnek hitt, de egyebkent korrupt nezetekkel. Tiltott Wellness nem ad semmifele orvosi tanacsot, nem diagnosztikal vagy nyujt gyogyaszati kezelest. Mindenki a sajat felelossegere olvassa Tiltott Wellness blogot. Tiltott Wellnes legjobban olvasott cikkje: "Taplalkozas es Fizikalis Degeneracio" Video receptek:http://www.youtube.com/CHIMESTERDOTCOM www.primitive-wisdom.blogspot.com/ referenciak: http://www.westonaprice.org/

Monday, February 9, 2009Tiltott Wellnes Kedvenc Asvany Forrasa

Sajat tapasztalatunkra hivatkozva, a legjobb asvany forrasa a csontokbol fozott levesalap.
Mar a Bibliaban is irtak csont es husleves gyogyito erejerol. Vannak akik "Zsido Penicillnek" nevezik es ugy hiszik minden betegseben segit.

Megfeleloen elkeszitett Csontleves rendkivul taplalo es tartalmaz nagy mennyisegu asvanyt, porcot, kollagent, elektroliteket olyan formaban, amit a szervezet azonnal tud hasznositani.

Tartalmaz meg nagy mennyisegu termeszetes zselatint ami segiti az emesztest es segit sokfele gyomorbetegseben mint pl. gyomoreges, irritábilis bél szindroma, crohn betegseg es anemia. A Tudomany szinten alatamasztja, hogy a csontleves csillapitja a gyulladasos betegsegek tuneteit.

Csontbol kifozott levek tartlalmazzak az osszes tapanyagot ami az allat boreben, zsirjaban, csontvelojeben, vereben, belsoszerveiben, husaban van. Ezert is hivjuk mi ezt:
"The Full Package"-nek.

Hozzavalok:

-Nagy fazek szurt viz.
-Par kilo jo minosegu csont. (szabad tartasu allatok csontja)
-2-3 evokanal termeszetes kifozesu ecet vagy nyers tejsavo
-Zoldsegek
-tengeri soElkeszites:

-Tedd a csontokat a vizbe az ecettel vagy tejsavoval. Fozd 80 celsiuson kb 20  orat.-Add hozza a sot. (csak a fozes vegen)

-Szurd le a levet es tarold nagy befottes uvegben

-Mig a zoldseg tart addig leveskent eheted, miutan elfogy, poharbol ihatod a levet.

Dozis: Mindennap minimum 1 nagypohar csontleves lehetoleg langyosan.


Ez az asvanyforras osszehasonlithatatlanul jobb barmilyen tablettakkal, cseppekkel szemben mind minosegben es asszimilacioban. Ezt a levet hasznalhatod bebietelek keszitesehez is.

No comments:

Post a Comment