Rolunk

My photo
Hollywood, ca, United States
Weston A. Price Alapitvany Hivatalos Magyar Tamogatoja. http://www.primitive-wisdom.blogspot.com/ Ehes vagy az igazsagra? Tiltott Wellness egy Alternative Taplalkozas Modot tamogat. Az informaciok tudomanyos kutatasokon es hiteles bizonyitekokon alapulnak, ami nem biztos, hogy megegyezik a mai politikailag korrektnek hitt, de egyebkent korrupt nezetekkel. Tiltott Wellness nem ad semmifele orvosi tanacsot, nem diagnosztikal vagy nyujt gyogyaszati kezelest. Mindenki a sajat felelossegere olvassa Tiltott Wellness blogot. Tiltott Wellnes legjobban olvasott cikkje: "Taplalkozas es Fizikalis Degeneracio" Video receptek:http://www.youtube.com/CHIMESTERDOTCOM www.primitive-wisdom.blogspot.com/ referenciak: http://www.westonaprice.org/

Friday, February 27, 2009

Erjesztett Cékla-Sárgarépalé
Menopause Cocktail
(KLIMAX)-3 cekla
-1 repa
-30-60ml hazikeszitesu tejsavo
-60ml friss reszelt gyomber
-5gr Himalajai vagy barmilyen tengeri so (http://www.himalajasoterapia.hu/himalajai-so/)
Itt vasarolhatsz sot: http://www.aranybuddha.eu/himalyyja_sy.php

-1-2l szurt viz.

Elkeszites:

-Zoldsegeket mosd meg es reszeld le vagy juiceold le.
-Gyombert hamozd meg es reszeld le.
-Tedd befottes uvegbe az osszes alapanyagot, ontsd fel a vizzel.
-Zard le az uveget es hagyd erlelodni 2-3 napig utana hutoben kell tarolni.

Repa a Tradicios Kinai Gyogyaszatban

Semleges termo-homersekletu; edes iz; hasznos a tudonek; erositi a lepet es a hasnyalmirigyet; javitja a majfunkciot; stimulalja a salakanyag uriteset; vizhajto; jo szekrekedesre; oldja a lerakodasokat mint pl veseko vagy tumor; gyogyitja a gyomorbetegsegeket azoknal akiknek sok a gyomorsavuk; megszunteti a rothaszto bakteriumokat a belekben amik akadalyozzak a tapanyag felszivodasat; kronikus hasmenes; tartalmaz eszencialis olajat ami elpusztitja a parazitakat mint 'pinworm' es 'roundworm'; lugositja a vert; gazdag beta-karotinban ami ved rak ellen; taplalja a bort es hasznos a nyalkahartyaknak.


pinworm


roundworm

Igy, hasznos borserulesekre, tudonek, emesztorendszernek es vizuti gyulladasokban is segit. Segit a szamarkohogesen vagy barmi fele kohogesen. Repale gyogyitja az egesi serulest ha a boron alkalmazzak. Segiti az anyatej termeleset es regulalja a hormonokat. Sok szilikon van benne ami erositi a kotoszoveteket es segit a kalcium anyagcserejeben.

A fent emlitett problemakra kb 3-5dl repalevet kell inni ahhoz, hogy a repa kitudja fejteni gyogyito hatasat.

Vigyazat! Repa mivel nagyon edes, allando fogyasztasa hajhullashoz vezethet es gyengiti a vesemukodeset. Tobb mint 1l repale naponta nem ajanlott.Cekla a Tradicios Kinai Gyogyaszatban

Semleges termo-homerseklet; edes iz; erositi a szivet; nyugtatja a szellemet (spirit); javitja a verkeringest es tisztitja a vert; hasznos a majnak; nedvesiti a beleket es segiti a menstruaciot.

Repaval egyutt fogyasztva segit a hormonok regulalasan menopause (klimax) ideje alatt. Enyhiti a maj-stagnalast vagy barmi maj rendellenesseget. Enyhiti a szekrekedest csak ugy mint a repa.

Jo idegessegre; gazdag szilikonban.

Vigyazat! A zoldje tele van oxalic-savval ami gatolja a kalcium anyagcseret tehat sok cekla zoldje fogyasztasa nem ajanlott.

Gyomber a Tradicios Kinai Gyogyaszatban


http://tiltottwellness.blogspot.com/2009/02/ginger-ale-canada-dry-hozzavalok-kb-1.html


No comments:

Post a Comment